Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Let op de hints! 

voor haar

Let op de hints!

Let op de hints!

Wat blijft het toch altijd lastig, Wat geef ik haar met haar verjaardag, met moederdag of met kerst, … Heren, we know.. het is een struggle. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten. Meestal geven vrouwen het hele jaar door hints. Misschien is het je niet opgevallen, maar echt, zodra je er op gaat letten gaat het je zeker opvallen. Sla zo’n hint dan meteen op, even ergens in een verborgen mapje op je telefoon ofzo. Hoe mooi is het, als jij een half jaar laten ineens aankomt met een cadeau wat ze zelf misschien al weer vergeten is. Dikke vette bonus punten voor jou!

 

Maar daarnaast is het natuurlijk nóg mooier als jij speciaal voor haar iets hebt uitgezocht. Iets wat echt bij haar past en waar ze voor altijd een mooie herinnering aan zal hebben. Onze broches hebben allemaal een eigen betekenis en verhaal. Zo is er voor iedere persoonlijkheid wel iets te vinden of een thema waar ze op dit moment veel mee bezig is. Misschien gaat ze haar doelen achterna op het moment en maakt ze stoere beslissingen, dan is de “Bang Bang” perfect. Of wellicht heeft ze een lichtpuntje nodig in een donkere periode, kijk dan eens naar het maantje de “Moonsis”. Is het echt een avontuurlijke tante die zich niet gek laat maken: Monkey Talk!

 

Nou zo kunnen we nog wel even doorgaan maar volgens mij begrijp je wat we willen zeggen. Mocht je nou niet goed kunnen kiezen, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het kiezen van jouw persoonlijke en perfecte cadeau. Good luck heren!

The best gifts come from the heart

Let op de hints! Let op de hints!
Go Back