Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Onderhoudsadvies broches 

Onderhoudsadvies broches

Onze sieraden worden handgemaakt in ons atelier en zijn daarmee met extra veel zorg en liefde ontstaan. 

 

Om je sieraden zo lang mogelijk mooi te houden geven we je hierbij enkele tips:
 

  • Sieraden kunnen als ze langer in het sieradendoosje zitten gaan verkleuren, om dit te voorkomen kun je ze het beste regelmatig dragen en poetsen met een zilver of goud poetsdoek. Wat nog effectiever werkt is het HG Sieraden Reinigingsbad

  • Sieraden kun je het beste als laatste aan doen bij je ochtendritueel. Zaken zoals crème, parfum, haarlak en make-up kunnen namelijk schadelijk zijn voor je sieraad. Beter is het daarom om je sieraden pas aan te doen nadat je al je douche- en make-up werkzaamheden hebt verricht.
  • Voorkom dat je sieraden nat worden en bewaar je sieraden liever niet in de badkamer of in een andere vochtige omgeving. Sieraden kunnen slecht tegen vocht!
  • Ook al ga je netjes met je sieraden om, ze kunnen wel dof of vuil worden. Het is dan belangrijk dat je ze op de juiste manier schoonmaakt. Niet ieder materiaal kan op dezelfde manier worden schoongemaakt. Met het ene materiaal zal je voorzichtiger moeten zijn dan met het ander, gebruik in ieder geval nooit zomaar schoonmaakmiddelen of andere chemische stoffen om je sieraad mee schoon te maken. Je kunt je sieraad het beste schoonmaken met een zachte droge poetsdoek. 

     

Broches verguld met goud

 

Wij houden van gouden sieraden! 'Echt' goud is alleen vrij duur, dus wij hebben gekozen voor een gold plated broche. Dan is je sieraad niet volledig goud, maar zit er een gouden laagje overheen. De kans is echter groot dat dit laagje, naarmate de tijd vordert, gaat slijten en je sieraden er steeds slechter uit gaan zien. Houdt bovenstaande algemene tips aan om je gold plated sieraad langer mooi te houden.

 

Broches zilver

 

Wordt je zilveren sierraad in de loop van tijd donkerder of verliest het zijn glans! Geen paniek, zilver kun je gewoon het beste poetsen met een zilverpoetsdoek. Zo'n poetsdoek is speciaal ontworpen voor het poetsen van zilver, en is over het algemeen de makkelijkste en snelste manier om je juwelen in goede staat te houden. Met regelmatig poetsen kun je verkleuren ook prima voorkomen.