Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Baargoud kopen voor jouw geliefde  

Baargoud kopen voor jouw geliefde

Baargoud kopen voor jouw geliefde

Baargoud kopen voor jouw geliefde

Baargoud, al eens van deze term gehoord? In Nederland horen we het steeds vaker, maar in Engeland en Amerika is het al jaren een bekend begrip. Het komt er op neer dat de vrouw na de hele zwangerschap en de bevalling wel een mooi cadeau heeft verdiend! Daar zijn wij het natuurlijk absoluut mee eens, en gelukkig de partners ook.

 

 

Wat is baargoud

Het geven van baargoud kan in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar een restaurant of beautysalon. Je kunt er ook voor kiezen om baargoud te geven in de vorm van een mooi sieraad. Daar zijn de broches van Pinup Feminine ideaal voor. Het is een symbolisch cadeau aangezien je dit de rest van je leven zult verbinden aan de geboorte van jouw kindje. Een bijzondere en waardevolle periode.

 

Een broche is een perfect cadeau. Je draagt het dicht bij je hart waardoor het een extra mooie betekenis heeft. Omdat we werken met hoogwaardige materialen gaat het een leven lang mee!

 

Baargoud kopen met een unieke betekenis

Het kopen van baargoud wordt in de meeste gevallen door de partner gedaan. Je maakt het éxtra bijzonder als het cadeau een unieke betekenis heeft. Hierdoor zullen jullie echt even stil zijn bij het moment. Doordat onze broches allemaal een eigen verhaal hebben kun je er eentje uitzoeken die perfect past bij de mommy to be. Wil je de ‘verse’ mama verrassen met een cadeau van Pinup Feminine? Laat het ons weten in de opmerkingen van je bestelling. Wij zullen het baargoud extra mooi voor je inpakken.

 

Baargoud bestel je bij Pinup Feminine

Wil jij baargoud bij ons bestellen? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment aan unieke sieraden. Ga je voor Moonsis, de broche die de kracht van vrouwen uitstraalt. Of sluit het verhaal achter Sunny Side Up beter aan? Wij helpen je graag verder!

Baargoud kopen voor jouw geliefde Baargoud kopen voor jouw geliefde