Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Ga je voor zilver of goud? 

Zo weet je welke kleur sieraden bij jou past

Ga je voor zilver of goud?

Ga je voor zilver of goud?

Onze broches zijn er in goud (14 karaat) en zilver (925) Maar..wat draag jij het liefste? Hoe weet je nou wat het beste bij je past? Wij nemen je mee, geen zorgen, komt goed.

 

Trends

Kijk je hebt natuurlijk altijd te maken met de trends van het moment. Eens in de zoveel tijd veranderen die, en nu voorspellen ze bijvoorbeeld dat zilver de nieuwe kleur in 2022 gaat worden nadat goud al weer een paar jaar op nr 1 heeft gestaan. Een aantal jaar geleden zag je veel rosé goud, of wit goud.. leuk om daar door geïnspireerd te raken en eventueel ook deze trends te volgen. Uiteindelijk zijn er veel meer redenen zijn om te kiezen voor een ‘kleur’.

 

Huid en haar.

Heb je wat meer warme tonen in je huid, dan staat over het algemeen goud beter bij je. De warme tinten van het goud lopen mooi over in je huid en staan goed bij je haar. Ben je wat lichter en ‘koeler’ dan staat zilver je vast prachtig. Hetzelfde geldt voor de kleur van je ogen, bij blauw of grijs of groen staat zilver meestal het best, en heb je bruine kijkers.. go for gold!

De kleur van je kleding zegt ook veel over de kleur van de sieraden die je draagt. Hangt er in jouw kast veel kleding in warme kleuren, zoals rood, oranje, geel en bruin? Dan heeft je huid waarschijnlijk een warme ondertoon en staan gouden sieraden jou het best. Heb je meer kleding in de kleuren blauw, groen, paars en roze? Dan straal je als je zilver draagt!

 

Goud of zilver type.

Tja, of het waar is, dat kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Maar de mythe gaat dat wanneer je voor zilver kiest je een koeler type bent. Niet te opvallend, niet perse op de voorgrond en je hebt een voorkeur voor minimalistische stijl. Je bent gek op feiten en komt tot praktische oplossingen en actieplannen. Een vrouw die helderheid waardeert en heel betrouwbaar is.. herken jij jezelf hier in, dan hoor je misschien wel bij team zilver!

 

Maar dan, de golden ones onder ons; warm en spontaan, met een twinkeling in de ogen. Charmant, onafhankelijk en energiek staan op jouw lijstje van eigenschappen. Je durft je uit te spreken en zult het niet erg vinden dat je een opvallende verschijning hebt.


We zijn benieuwd wie er in team goud of in team zilver zit. Volg je dan de trend of kijk je vooral wat je zelf het mooiste vindt of wat je het beste staat.

zwijgen is zilver, spreken is goud

Ga je voor zilver of goud? Ga je voor zilver of goud?
Go Back