Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Winactie in samenwerking met Lichtpuntjes  

Een troostpakket voor de feestdagen

Winactie in samenwerking met Lichtpuntjes

Winactie in samenwerking met Lichtpuntjes

We weten dat de feestdagen niet voor iedereen even feestelijk zijn. Wij, Pinup Feminine en Lichtpuntjes, willen daarom wat extra warmte en troost verspreiden tijdens de feestdagen. ✨Doe mee en maak kans op een prachtig troostpakket, speciaal samengesteld voor wie iemand moet missen deze kerst.

 

In het pakket vind je schitterende items, met o.a. een heerlijke geurkaars, wild flower body bar en roterend waxinelicht van Lichtpuntjes, samen met de sparkle broche van Pinup Feminine. Elk item is met zorg uitgekozen om wat licht te brengen in donkere dagen.

 

 

Volg zowel @PinupFeminine als @Lichtpuntjes op Instagram.
Deel dit bericht op je eigen profiel.
Laat een liefdevolle comment achter en vertel ons of je het pakket voor jezelf wilt of voor iemand anders. ( beide goed natuurlijk!)
🌟✨ Doe mee en verspreid wat liefde! 💖
 

over Lichtpuntjes 

 

Lisa heeft een verhaal dat twee levens omvat: één voor en één na 17 juli 2014. Op die dag verloor ze plotseling beide ouders, een gitzwarte bladzijde in haar leven. Ondanks het grote verdriet ontstond er ook een periode van verbinding, liefde en talloze lichtpuntjes. Lisa erkent de kracht van kleine gebaren, zoals vrienden die dagelijks langskwamen, de buurvrouw met boodschappentassen vol eten, en dat ene onverwachte kaartje op een doordeweekse dag. Deze "kleine" gebaren waren haar ankers uit het diepe dal.

Lisa's missie is dan ook geboren uit de ervaring van machteloosheid in haar omgeving. Ze ziet een tekort aan ruimte voor moeilijke momenten in onze maatschappij, aangegeven door de overvloed aan dubbele, naar haar mening ietwat stoffige, rouwkaarten die destijds werden ontvangen. Wij waarderen Lisa's kracht, veerkracht en haar missie om ruimte te creëren voor de emotionele nuances van het leven. Dit is waarom we graag met haar samenwerken.

Neem een kijkje op haar website: https://licht-puntjes.nl/


SamenSterk #Troostpakket #Lichtpuntjes #PinupFeminine

Doe mee en verspreid wat liefde!

Winactie in samenwerking met Lichtpuntjes Winactie in samenwerking met Lichtpuntjes
Go Back