Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Wabi-Sabi  

Vieren van Imperfectie

Wabi-Sabi

Wabi-Sabi

Wabi-Sabi is eigenlijk een soort tegenbeweging tegen de hele 'alles moet perfect zijn'-cultuur. Het draait om het vieren van de dingen die niet helemaal volmaakt zijn. Denk aan oude, verweerde meubels die meer karakter hebben dan gloednieuwe glanzende spullen. Of denk aan de schoonheid van de herfstbladeren die langzaam naar de grond dwarrelen. Dat is Wabi-Sabi in een notendop.

 

Onze gouden vlieg broche: Perfecte Imperfectie
 

Dus, hoe past onze broche in dit plaatje? Nou, onze gouden vlieg is eigenlijk een eerbetoon aan de schoonheid van imperfectie. Een vlieg wordt vaak gezien als een smet, het klopt niet en een doorn in het oog. Niet alleen het beestje zelf, kijk er goed naar en je zult zien dat het niet perfect is; precies de bedoeling! De vlieg staat symbool voor vergankelijkheid en verandering, terwijl het goud de waarde van imperfecties juist benadrukt. Het is als een kleine herinnering aan het feit dat perfectie overgewaardeerd is. 

 

Draag jij een gouden vliegje? 

 

Dan omarm jij de imperfectie in jezelf en in je leven, de schoonheid zien in de chaos en waarderen wat echt belangrijk is in het leven. En hey, als je onderweg iemand met een vlieg broche tegenkomt, nou, dan weet je meteen wat dat betekent! 

Als je meer wilt ontdekken over onze Wabi-Sabi geïnspireerde creaties, ga dan naar onze website/Instagram. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

een eerbetoon aan de schoonheid van imperfectie

Wabi-Sabi Wabi-Sabi
Go Back