Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   sieraad ter herinnering 

dicht bij je hart

sieraad ter herinnering

sieraad ter herinnering

We merken dat onze sieraden over het algemeen veel emotionele waarde hebben. Want wat maakt een sieraad waardevol? Het is niet alleen het zilver of het goud.. Van wie heb je het gekregen? Welke generaties hebben het gedragen, welke verhalen draagt het met zich mee?

Voor welk moment in je leven staat het symbool? Wat voel je als je het draagt.

 

Onze sieraden hebben elk een eigen verhaal, soms serieus, soms met een knipoog. Ze staan symbool voor allerlei momenten en emoties die herkenbaar zijn voor zoveel vrouwen. We hadden al langer het idee om rondom het thema verlies ook een broche te ontwerpen. Door een gedenksieraad of een herinneringssieraad te dragen, wordt de herinnering aan jouw dierbare tastbaar. Speciaal voor de mensen die iemand moeten missen hebben daarom een 'sparkle' omgezet in een broche. Zodat je iemand dicht bij je hart mee kan dragen en niet vergeten zal worden. Een klein lichtpuntje waar je je aan vast kunt houden in het donker. We weten dat juist die kleine lichtpuntjes het belangrijkste zijn in een periode van rouw.

 

Een sparkle is voor ons ook een teken van hoop. Het perfecte symbool voor iedereen van dat kleine vonk een vuur wil maken! Het is dus ook iets positiefs, wanneer je dat vonkje in jezelf kunt vinden, kan dat zo maar eens vlam vatten! Een hele fijne reminder dus voor iedereen die in de opstart zit van een nieuwe fase en haar dromen aan het najagen is. 

 

Speciaal voor deze broche heeft Lieke 2 gedichtjes geschreven die dit gevoel uitdragen. Je kunt een van deze gedichtjes kiezen bij aankoop van je broche. 

 

We hopen met deze nieuwe Sparkle broche, je te inspireren en motiveren om door te gaan!

 

 

You can't start a fire without a spark, even if you're just dancing in the dark.

sieraad ter herinnering sieraad ter herinnering
Go Back