Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Mooi symbool na groot verlies  

klantverhaal

Mooi symbool na groot verlies

Mooi symbool na groot verlies

Een tijdje geleden kregen wij een prachtig en hartverwarmend verhaal van een klant. We zijn trots en vereerd dat onze sieraden een steun kunnen zijn in moeilijke tijden; We mogen het delen met jullie.. dat doen we met liefde.  

 

De pin met de appel en het hartje hebben wij afgelopen weekend gegeven aan mijn moeder. Mijn vader en moeder zouden hun 50-jarige bruiloft hebben gevierd, maar veel eerder dan verwacht moesten wij een paar maanden geleden afscheid nemen van mijn vader. Omdat onze achternaam geassocieerd wordt met een appel, wist ik bij het zien van deze pin dat dit het cadeau voor m’n moeder was. Het raakte me. Meer symbolisch kon bijna niet een appel met een hartje erin als aandenken aan een huwelijk dat na 50 jaar altijd nog stond op het fundament van liefde. Mijn moeder zag de symboliek meteen en was erg geroerd. Bedankt!  

 


Ik kan je vertellen dat wij hierdoor echt ontroerd zijn. We zijn dit samen gestart met het doel om waardevolle sieraden te maken. Niet alleen qua materiaal en uitstraling maar vooral qua betekenis en iets wat mensen dicht bij hun hart kunnen (uit)dragen. In het proces raken we dit af en toe een beetje kwijt omdat je zo bezig bent met praktische zaken. Als dan zo’n verhaal mailtje komt dan zijn wij oprecht heel ontroerd en voelen wij weer precies waarom we dit vorig jaar gestart zijn. Door dit te delen hopen we meer mensen te kunnen inspireren en te vertellen over ons uitgangspunt om waardevolle sieraden met een betekenis te maken. 

De ouders  van Lieke hadden afgelopen jaar hun gouden bruiloft en konden dit helaas niet vieren door Corona. Het geeft nog meer besef te genieten van de momenten waarop ze er nog beide zijn, het leven is echt te kort soms. Bedankt voor de reminder, lieve D. 

 

Mocht je zelf een verhaal willen delen, wij horen het heel graag. Neem dan even contact op met ons. 
 

meer dan alleen een sieraad

Mooi symbool na groot verlies Mooi symbool na groot verlies
Go Back