Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   PINUP STORY - Karlijn 

PERSONAL STORY

PINUP STORY - Karlijn

PINUP STORY - Karlijn

De betekenis van de vlieg sprak me meteen aan. De schoonheid zien in imperfecties is voor mij heel belangrijk, thuis met het gezin maar ook in mijn werk als leefstijl coach kom ik dit thema vaak tegen. Als je streeft naar perfectie dan kom je altijd bedrogen uit, terwijl het leven juist zo mooi kan zijn als je de boel af en toe een beetje laat gaan. Juist de moeilijke stukken omarmen en op een podium zetten helpt je om er mee om te gaan. Samen met wat humor en een knipoog maakt het mijn leven in ieder geval een stuk leuker. Een gouden vlieg is daar toch het perfecte symbool voor? Heerlijk!  

 

Elke outfit net even een stukje leuker maken, dat is wat deze toffe vlieg voor mij doet. Ik ben gek op simpele mooie witte shirtjes en mijn vlieg geeft mijn outfit dan net een beetje meer vrolijkheid en een gek randje……daarom vind ik hem zo leuk!

Doordat de vlieg wat kleiner is kun je hem ook vast pinnen op boordjes van een bloesje, kraagjes, randjes en colletjes. Zo maak ik van elke outfit iets speciaals, net die extra spark waardoor ik de dag lekker begin!

 

Karlijn van Beijsterveldt - www.decoach-lijn.nl

Het resultaat is niet het allerbelangrijkste, gelukkig en gezond zijn in de weg ernaartoe is waar ik naar streef!

PINUP STORY - Karlijn PINUP STORY - Karlijn
Go Back