Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   PERSONAL STORY 

PINUP STORY - Nathalie

PERSONAL STORY

PERSONAL STORY

Nathalie kom je vaker tegen op deze website en op onze social media. Ze is namelijk vanaf dag 1 het gezicht van Pinup Feminine. Met haar sprankelende energie paste ze perfect bij ons en onze sieraden. Daarna is ze zo ongeveer onze ambassadeur geworden en wij vroegen haar dan ook wat haar zo aanspreekt aan de broches. 

 

Monkey Talk 

Mijn eerste broche van Pinup was een gouden Monkey. Ik zag hem tijdens de shoot liggen en was meteen verliefd! Met 3 jonge girlie aapies lijkt het bij ons thuis soms inderdaad op een jungle! Ik houd van chaos en gekkigheid, maar soms wordt het me ook teveel. De stress met humor en liefde omdenken, werkt dan vaak het beste. Even pauze en dan zoals Pinup zegt: weer gaan met die banaan!! ;)

 

Cadeautje voor mezelf

 

Mijn tweede broche is echt een cadeautje aan mezelf. Een zilveren Femme. Ik heb Libelle’s altijd al prachtig gevonden. De glinstering op hun vleugels als de zon erop schijnt, vind ik magisch! Ze stralen zowel iets fragiels als sterks uit. Vleugels staan voor mij voor kracht, vrij- en vrouwelijkheid. De reden dat ik deze broche meteen voor mezelf wilde kopen en later zal doorgeven aan mijn dochters (die er nu al om vragen haha). Als styliste geef ik altijd het advies om je stijl eigen te maken met gave accessoires. Subtiele details die een stukje karakter vertgenwoordigen.


De broche werd in de Romeinse tijd sierspeld genoemd en dat woord geeft ook precies de reden aan dat ik het tot de komst van Pinup amper droeg. Ik wilde geen gaatjes in mijn kleding door de vaak dikke speld. Dat is nu voorbij! De broche kan op mijn plain t’shirts, zijden blouses, stoffen ceintuurs, losse kraagjes en zelfs op mijn favo leren heuptasje. Love it!! Ik ben er trots op dat ik met de broches van PINUP op de foto mag. Niet alleen vanwege hun hoge schoonheidsfactor, maar vooral ook vanwege de dames die erachter zitten en hun heerlijke kijk op het leven: puur, met humor, power en support voor het lief zijn voor jezelf.

 

 

( wil je meer weten over Nathalie? Dat snappen wij! Kijk dan even op haar site www.nathaliebharos.com !) 

Ik wilde geen gaatjes in mijn kleding door de vaak dikke speld. Dat is nu voorbij!

PERSONAL STORY PERSONAL STORY
Go Back