Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Net als mama  

Moeder - Dochter Broches

Net als mama

Net als mama

Het leek ons leuk om even wat uitgebreider uit te leggen hoe wij op onze nieuwe broches zijn gekomen. Eigenlijk is dat helemaal niet zo gek. Judith en ik hebben allebei een dochter. Sinds wij bezig zijn met onze sieradenlijn kijken ze aandachtig mee en zijn ze altijd zo enthousiast als wij een broche dragen. "welke heb je vandaag op mama?'.  Je begrijpt natuurlijk dat wij ze zelf iedere dag dragen en de keuze maken welke er op die dag het beste past bij onze stemming of outfit. Cato ( dochter van Lieke ) vraagt er vaak om en kiest dan uit welke ze erbij vindt passen. Ze vindt het ook heerlijk om rond te neuzen in de doosjes, van wie zou ze het hebben? Inez ( dochter van Judith ) heeft al een favoriet en roept standaard "mama wat mooooi" als Judith er 1 draagt, zo schattig. Het is dus ook niet heel gek dat we zijn gaan nadenken om iets te ontwikkelen waarbij we samen een broche kunnen dragen, hoe leuk zou dat zijn. 
 

Net als mama 

 

Een mooie jurk zoals mama; nagellak net zoals mama… mooie schoenen zoals mama… als ouder ben je de grootste influencer, ieder moment van de dag! Dat kan best wel eens een overweldigende gedachte zijn, want ook op je slechte momenten ben je hun voorbeeld. Wie heeft haar kleine peuter wel eens horen vloeken? Oeps, even opletten voortaan. Die smurfen zijn je grootste spiegel en waarschijnlijk betrap je jezelf er wel eens op; Ben je gehaast, zijn zij niet te genieten. Ben je relaxed en ontspannen, ze nemen de stemming zo van je over. ( helaas niet altijd! ). Maar als je dan specifieke eigenschappen van jezelf terug ziet in je kind, moet iedereen ook een beetje grinniken toch.. hoe herkenbaar! Voor ons een reden om aan de slag te gaan met een sieraad wat je samen kunt dragen; Net zoals mama!

 

Moeder - Dochter sieraad 

 

Hierdoor gingen we ook nadenken over onze eigen moeders, en de hakken die we vroeger stiekem even aandeden. De moeder-dochter band is toch wel een hele bijzondere.. je blijft altijd kind en zodra je 'thuis' komt vervallen we makkelijk in oude rollen.. zelfs nu we zelf volwassen èn moeder zijn, dat gevoel blijft. Thuis is waar je weer even kind kunt zijn. Daarom hebben we sieraden gemaakt om dat te eren en generaties kan overstijgen. 

 

Mag ik bij jou altijd een beetje klein zijn?

Net als mama Net als mama
Go Back