Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Surprise your powerful mom 

Bijzonder cadeau moederdag

 Surprise your powerful mom

Surprise your powerful mom

Surprise your powerful mom

Wil jij jouw moeder in het zonnetje zetten door middel van een bijzonder cadeau? We got your back! Onze unieke pins hebben ieder een eigen boodschap en zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Hierdoor geef je jouw moeder niet alleen een bijzonder cadeau, je geeft haar een herinnering voor het leven. 

 

Ambacht & details

Met onze sieraden geef je een cadeau waar ambacht en details samen komen. Zo hebben onze pins allemaal een magnetisch systeem. Dit zorgt ervoor dat de kleding niet beschadigd. De broches zijn ontstaan vanuit een concept en vervolgens afgewerkt door echte specialisten. Ze zijn perfect door imperfecties, net zoals de vrouw. 

 

Verras jouw moeder

Sta samen stil bij het moment of de fase waar jullie in zitten en verras je moeder met dit bijzondere cadeau van Pinup Feminine. Welke broche past het best bij de vrouw die dag na dag alle ballen in de lucht probeert te houden. Altijd voor werk, familie, kinderen, vrienden klaarstaat en zichzelf af en toe vergeet. Je ontdekt de betekenis achter de broches in onze webshop.

 

How to wear?

Ben jij benieuwd hoe je onze sieraden het best kunt dragen? Op onze Instagram en Facebook pagina posten wij wekelijks berichten waar je samen met jouw moeder inspiratie uit kunt halen. Door ons te volgen ben je als eerst op de hoogte van updates rondom onze collectie, acties of meer nieuws van Pinup Feminine. Geef jij jouw moeder binnenkort een van de bijzondere pins van Pinup Feminine cadeau? Laat het vooral weten door ons te taggen, we komen graag met je in contact!

I got it from my mama

 Surprise your powerful mom  Surprise your powerful mom
Go Back