Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   handgeborduurde broches  

nieuwe sieraden!

handgeborduurde broches

handgeborduurde broches

Dat wij helemaal gek zijn van broches, dat wisten jullie natuurlijk al lang. Maar nu zijn we toch een partijtje verliefd geworden! Namelijk op de broches van Trovelore! Een sieraden merk opgezet door twee portugese zussen en tja dat was liefde op het eerste gezicht; Met hun prachtige ontwerpen, kleurrijk en met zoveel details.. konden wij niet anders dan deze toe te voegen aan onze collectie. Kleine diertjes en kleurrijke bloemetjes, passen natuurlijk perfect bij onze thema's. A match made in heaven! We zijn dan ook heel trots om deze nieuwe toevoeging met jullie te delen en we zijn dan ook heel benieuwd wat jullie er van vinden. Wij kunnen echt niet kiezen..

Lees nog wat meer achtergrond informatie op onze website, en mocht je er een broche willen kopen, wees er snel bij. We hebben namelijk een zeer beperkte oplage!

Bij Trovelore maken ze alleen op bestelling in kleine batches in hun handborduuratelier in India. Het proces bevat weinig afval, geen overschrijdingen en excessen. De door vrouwen geleide studio die ernaar streeft om de kunst van het borduren te trainen en ermee bezig te zijn, zodat technieken en vaardigheden een nieuw publiek kunnen vinden.

 

Ze geloven in een wereld die minder consumeert.. Als we minder verspillen, verdienen we allemaal meer en daarom kiezen ze ervoor om langzaam, klein en uniek te zijn! Daarom ook de keuze voor trendloze en genderloze klassiekers, waar je voor altijd van zult genieten! Wij zijn het daar helemaal mee eens en zullen daarom altijd een kleine voorraad hebben.

 

Ze werken met prachtige delicate materialen, handgeborduurd met soms meer dan dertig materialen per borche, met zoveel zorg en liefde gemaakt!
Je kunt er naar blijven kijken, als kleine kunstwerkjes, Mini-sculpturen. Deze tijdloze sieraden zijn een unieke handtekening van je stijl.

Handborduurvaardigheden vervagen snel; tegelijkertijd bedreigt klimaatverandering het ecosysteem waar ze zo door geïnspireerd zijn.

Trovelore is een door vrouwen geleide studio die ernaar streeft om de kunst van het borduren te trainen en ermee bezig te zijn, zodat technieken en vaardigheden een nieuw publiek kunnen vinden.

Deze tijdloze sieraden zijn een unieke handtekening van je stijl.

handgeborduurde broches handgeborduurde broches
Go Back