Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Grace it!  

nieuwe pin

Grace it!

Grace it!

Onze collectie blijft groeien, met trots presenteren wij Grace! Toen we een tijdje geleden in contact kwamen met Anouk Smulders ging het balletje snel rollen.  Met haar platform Grace&us zagen wij meteen zoveel raakvlakken ; vrouwen in hun kracht zetten. Wij geloven in delen, geven en oprecht zijn. In ons leven ontmoeten we allerlei vrouwen die ons inspireren, raken en motiveren. A match made in heaven!

 

Een prachtig sieraad om dit platform uit te dragen? Aangezien de veer hét symbool is van Grace&us hebben we daar een doorvertaling van gemaakt in de vorm van een pauwenveertje. Trots zijn op wie je bent en jezelf durven te laten zien, dat is de boodschap. Te vaak zien we vrouwen die zichzelf klein houden omwille van wat andere er wel niet van denken. Laten we elkaar juist steunen en het zetje in de rug geven!

 

We zijn heel erg trots op het resultaat waar we samen zo hard aan hebben gewerkt. We hopen dat iedereen die deze broche zal dragen, dit ook met trots zal doen. Weet dat er zoveel vrouwen achter je staan, als cheerleaders! Zo kunnen we van elkaar leren en het beste in onszelf naar boven kunnen halen.

 

Show what you got and grace it.

Grace it! Grace it!
Go Back