Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Baargoud voor mama  

Baargoud kopen voor jouw geliefde

Baargoud voor mama

Baargoud voor mama

Baargoud, al eens van deze term gehoord? In Nederland horen we het steeds vaker, maar in Engeland en Amerika is het al jaren een bekend begrip. Het komt er op neer dat de vrouw na de hele zwangerschap en de bevalling wel een mooi cadeau heeft verdiend! Daar zijn wij het natuurlijk absoluut mee eens, en gelukkig de partners ook.

 

Wat is baargoud?

Je kunt baargoud kopen in de vorm een fijne verwennerij, zoals lekker eten of een uitje naar de nagelsalon of kapper. Daarnaast zijn sieraden natuurlijk echt een mooi symbolisch cadeau, omdat je dit de rest van je leven zult verbinden aan de geboorte van je kindje. Een bijzondere en waardevolle periode. Een broche is het perfecte cadeau; je draagt het dicht bij je hart en heeft daarbij een hele mooie extra betekenis. Omdat we werken met hoogwaardige materialen gaat het een leven lang mee!

 

Baargoud kopen met een unieke betekenis

Het kopen van baargoud wordt meestal door de partner gedaan. Je maakt het natuurlijk éxtra bijzonder als het cadeau een unieke betekenis heeft, waardoor jullie samen echt even stil staan bij het moment. Onze broches hebben allemaal een eigen verhaal, waardoor je er eentje kunt uitzoeken die perfect past bij de mommy to be. Wil je 'verse' mama verrassen met een mooie broche, laat het ons weten in de opmerkingen van je bestelling en wij pakken het extra mooi voor je in. 

celebrate the birth of a mother

Baargoud voor mama Baargoud voor mama
Go Back