Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Beautiful pins for powerful moms 

Moederdagcadeau

Beautiful pins for powerful moms

Beautiful pins for powerful moms

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor je moeder? Pinup Feminine heeft een unieke collectie aan sieraden waarbij iedere broche een eigen verhaal heeft. 


Verras je moeder met een betekenisvolle broche
Ontvang nu 10% KORTING
 

Vul de code in

10PINUPMOM


Wil jij een broche kopen voor moederdag?
Bekijk onze collectie en ontdek welke pin het best bij jouw moeder past.

Van waarde

Onze sieraden zijn uniek omdat ze allemaal in Nederland worden gemaakt. Echt Dutch Design dus! Ze zijn allemaal met de hand gemaakt en zijn op die manier perfect door imperfecties. Wanneer jij een broche van Pinup Feminine gaat kopen, koop je een broche van waarde. Dit komt niet alleen door het materiaal, het verhaal achter het sieraad of door het proces. Bij het kopen van een broche voor iemand die je dierbaar is, komt natuurlijk ook emotionele waarde kijken. Het geven van onze sieraden versterkt deze herinnering en laat jullie stil staan bij het huidige moment. Dit maakt onze broches éxtra bijzonder, iets waar wij trots op zijn.

 

De broches van Pinup Feminine

Bij een broche denk je wellicht aan het spelden systeem waarmee deze aan je kleding bevestigd wordt. Geen zorgen, we got you! Dankzij ons magneetsysteem blijft je kleding onbeschadigd en blijft je pin altijd goed zitten.

 

Beautiful pins for powerful moms Beautiful pins for powerful moms