Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Origineel Moederdag cadeau 

Origineel Moederdag cadeau

 Origineel Moederdag cadeau

Origineel Moederdag cadeau

Ben jij op zoek naar een elegant, uniek en origineel cadeau voor Moederdag? Dan zijn de sieraden van Pinup Feminine echt iets voor jou! Je moeder is een echte powervrouw die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Pinup Feminine helpt je daar graag bij.

 

Onze collectie

Pinup Feminine heeft een bijzondere collectie met stuk voor stuk unieke sieraden. Wij vinden het belangrijk om de vrouw in volle glorie te eren. Daarom hebben wij broches ontwikkeld die ieder een eigen verhaal vertellen, zoals iedere vrouw een eigen verhaal heeft. De sieraden worden met veel liefde en met de hand gemaakt in ons atelier. Het unieke systeem met magneet van onze broches zorgt er voor dat het nooit je kleding stuk zal maken.

 

You’ve got it from your momma!

Pinup betekent letterlijk ‘vastpinnen’. Met vastpinnen bedoelen we het stilstaan bij een moment of een bepaalde fase in je leven. Met het geven van onze broche zorg jij ervoor dat je moeder telkens terug denkt aan alle mooie moment die jullie samen hebben beleefd. Je moeder heeft je hele leven alle ballen hoog weten te houden en is zichzelf daarin waarschijnlijk zo nu en dan vergeten. Des te mooier om haar dit bijzondere cadeau op Moederdag te kunnen geven en haar te laten zien wat voor krachtige vrouw ze is.

 

Voor vrouwen, door vrouwen

Al onze broches zijn ontworpen door onszelf. Voor vrouwen, door vrouwen. En niet te vergeten de goudsmid natuurlijk. 😉 De broches worden met de hand bewerkt en afgemaakt. Wij vinden details erg belangrijk omdat dit het unieke proces laat zien dat ieder sieraad aflegt. Net zoals dat jij en jouw moeder een uniek proces hebben doorstaan, wat jullie maakt tot de powervrouwen van nu! Dit maakt jouw cadeau voor Moederdag nog specialer.

 

Onze favoriete Moederdag cadeaus

Doordat al onze sieraden unieke details en een eigen verhaal hebben, kun jij een broche uitkiezen die écht past bij jouw moeder. Is haar geest haar kracht, sterk en prachtig? Dan past onze broche A Mind Full perfect bij haar. Of is jouw moeder doelgericht en een echte stoere dame? Dan is Bang Bang op haar lijf geschreven. Ontdek de verhalen achter de pins en kies jouw favoriete Moederdag cadeau uit.

Volg ons op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van onze collectie? Bekijk dan onze Instagram pagina. Hier delen we alle updates rondom de broches en de vrouwen die jou voor zijn gegaan. Heb jij een broche gekregen of gekocht en wil je jouw bijzondere verhaal met ons delen? Daar worden wij blij van! Mail ons via service@pinupfeminine.nl of stuur ons een berichtje via een van onze social media kanalen. We komen graag met je in contact!

‘I am a strong woman because a strong woman raised me.’

 Origineel Moederdag cadeau  Origineel Moederdag cadeau