Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Kies jouw unieke broche van Pinup Feminine 

Bestel jouw unieke broche met 5% korting!

Kies jouw unieke broche van Pinup Feminine

Kies jouw unieke broche van Pinup Feminine

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor je geliefde, moeder, vriendin, zus of gewoon voor jezelf? Pinup Feminine heeft een unieke collectie aan sieraden waarbij iedere broche een eigen verhaal heeft. Wil jij een broche kopen? Bekijk onze collectie en ontdek welke pin het best bij je past.


ALEEN VANDAAG ontvang je 5% korting

Vul de code in

5PINUPTODAY
 

Van waarde

Onze sieraden zijn uniek omdat ze allemaal in Nederland worden gemaakt. Echt Dutch Design dus! Ze zijn allemaal met de hand gemaakt en zijn op die manier perfect door imperfecties. Wanneer jij een broche van Pinup Feminine gaat kopen, koop je een broche van waarde. Dit komt niet alleen door het materiaal, het verhaal achter het sieraad of door het proces. Bij het kopen van een broche voor iemand die je dierbaar is, komt natuurlijk ook emotionele waarde kijken. Het geven van onze sieraden versterkt deze herinnering en laat jullie stil staan bij het huidige moment. Dit maakt onze broches éxtra bijzonder, iets waar wij trots op zijn.

 

De broches van Pinup Feminine

Bij een broche denk je wellicht aan het spelden systeem waarmee deze aan je kleding bevestigd wordt. Geen zorgen, we got you! Dankzij ons magneetsysteem beschadigd je kleding niet en blijft je pin altijd goed zitten.

 

Kies jouw unieke broche van Pinup Feminine Kies jouw unieke broche van Pinup Feminine