Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Een herinneringssieraad voor het leven 

Een herinneringssieraad voor het leven

Een herinneringssieraad voor het leven

Een herinneringssieraad voor het leven

Dicht bij je hart


Sieraad ter herinnering

We merken dat onze sieraden over het algemeen veel emotionele waarde hebben. Want wat maakt een sieraad waardevol? Het is niet alleen het zilver of het goud.. Van wie heb je het gekregen? Welke generaties hebben het gedragen, welke verhalen draagt het met zich mee? Voor welk moment in je leven staat het symbool? Wat voel je als je het draagt?

 

Waarom kiezen voor onze herinneringssieraden?

Onze sieraden hebben elk een eigen verhaal, soms serieus, soms met een knipoog. Ze staan symbool voor allerlei momenten en emoties die herkenbaar zijn voor zoveel vrouwen. We hadden al langer het idee om rondom het thema verlies ook een broche te ontwerpen. Door een gedenk-sieraad of een herinneringssieraad te dragen, wordt de herinnering aan jouw dierbare tastbaar.

 

Wat is een gedenksieraad?

Een herinneringssieraad is een prachtig manier om een dierbare te eren en te herinneren. Of het nu gaat om een familielid, vriend of huisdier, een herinneringssieraad kan een uniek en persoonlijk aandenken zijn om altijd dicht bij je hart te dragen. Daarnaast is het een mooie manier om iemand te laten weten dat ze niet vergeten worden. Zo blijf je voor altijd verbonden. 

 

De Sparkle broche

Speciaal voor de mensen die iemand moeten missen hebben daarom een 'sparkle' omgezet in een broche. Zodat je iemand dicht bij je hart mee kan dragen en niet vergeten zal worden. Een klein lichtpuntje waar je je aan vast kunt houden in het donker. We weten dat juist die kleine lichtpuntjes het belangrijkste zijn in een periode van rouw.

 

Een sparkle is voor ons ook een teken van hoop. Het perfecte symbool voor iedereen van dat kleine vonk een vuur wil maken! Het is dus ook iets positiefs, wanneer je dat vonkje in jezelf kunt vinden, kan dat zo maar eens vlam vatten! Een hele fijne reminder dus voor iedereen die in de opstart zit van een nieuwe fase en haar dromen aan het najagen is.

 

Persoonlijke touch: Kies je favoriete gedicht bij aankoop van je herinneringssieraad

Speciaal voor deze broche heeft Lieke 2 gedichtjes geschreven die dit gevoel uitdragen. Je kunt een van deze gedichtjes kiezen bij aankoop van je broche als herinneringssieraad.

 

We hopen je met deze onze nieuwe Sparkle broche, je te inspireren en motiveren om door te gaan! You got this!

 

Een herinneringssieraad voor het leven Een herinneringssieraad voor het leven