Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Pinup Feminine: Het Perfecte Valentijnscadeau voor Jouw Speciale Dame 

Valentijnsdag komt eraan

Pinup Feminine: Het Perfecte Valentijnscadeau voor Jouw Speciale Dame

Pinup Feminine: Het Perfecte Valentijnscadeau voor Jouw Speciale Dame

Je bent op zoek naar dat ene perfecte cadeau voor de vrouw die jouw wereld kleur geeft? Nou, zoek niet verder! Pinup Feminine heeft precies wat je nodig hebt. 

 

Verhaal van Vriendschap

Achter Pinup Feminine schuilt een verhaal van twee totaal verschillende, maar oh zo complementaire vriendinnen: Judith en Lieke. Ze zijn als yin en yang, maar dan met een flinke dosis creatieve chaos. Samen hebben ze een collectie gecreëerd die elegantie viert met een speelse twist.

 

Handgemaakt met Liefde

Elke broche van Pinup Feminine is met de hand gemaakt in hun atelier, doordrenkt met liefde en een vleugje magie. Dankzij het unieke magneetsysteem blijven de sieraden perfect op hun plaats, zonder je kleding te ruïneren. Het zijn niet zomaar sieraden; het zijn kleine kunstwerken met een verhaal. 

 

Een symbool van girl power en zelfexpressie

De naam Pinup Feminine zegt eigenlijk al genoeg. Het staat voor het vastpinnen van speciale momenten, maar ook voor het vieren van je eigen girl power en zelfexpressie. Het is een ode aan de vrouw die haar unieke zelf durft te zijn, vol zelfvertrouwen en trots.

 

Gedichtjes om de Liefde te Vieren

en alsof dat nog niet genoeg is, hebben we bij een aantal broches ook een mooi gedichtje toegevoegd. Dit geeft het sieraad nog meer waarde en betekenis. Bijvoorbeeld, het gedichtje bij het maantje is misschien wel het meest lieve gedichtje, geschikt om te geven aan de vrouw van je leven. Maar er is nog veel meer moois te ontdekken op onze shop!

 

Het Ultieme Valentijnscadeau dus, als je op zoek bent naar een valentijnscadeau dat net zo uniek en speciaal is als de vrouw in jouw leven, denk dan aan Pinup Feminine. Of het nu voor je partner, moeder, zus of vriendin is, een stuk van Pinup Feminine zal zeker een glimlach op haar gezicht toveren en haar hart verwarmen. Dit jaar, geef niet zomaar een cadeau. Geef een stukje kunst, een stukje liefde, een stukje Pinup Feminine.

 

Een symbool van girl power en zelfexpressie

Pinup Feminine: Het Perfecte Valentijnscadeau voor Jouw Speciale Dame Pinup Feminine: Het Perfecte Valentijnscadeau voor Jouw Speciale Dame