Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Broche kopen 

Een broche kopen, een herinnering voor het leven

Broche kopen

Broche kopen

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor je geliefde, moeder, vriendin, zus of gewoon voor jezelf? Pinup Feminine heeft een unieke collectie aan sieraden waarbij iedere broche een eigen verhaal heeft. Wil jij een broche kopen? Bekijk onze webshop en ontdek welke pin het best bij je past.


Van waarde

Onze sieraden zijn uniek omdat ze allemaal in Nederland worden gemaakt. Echt Dutch Design dus! Ze zijn allemaal met de hand gemaakt en zijn op die manier perfect door imperfecties.
 

Wanneer jij een broche van Pinup Feminine gaat kopen, bestel je een product van waarde. Dit komt niet alleen door het materiaal, het verhaal achter het sieraad of door het proces. Bij het kopen van een broche voor iemand die je dierbaar is, komt natuurlijk ook emotionele waarde kijken. Het geven van onze sieraden versterkt deze herinnering en laat jullie stil staan bij het huidige moment. Dit maakt onze broches éxtra bijzonder, iets waar wij trots op zijn.


De broches van Pinup Feminine

Of je nu op zoek bent naar een gouden of zilveren variant, voor het kopen van een uniek sieraad ben je bij Pinup Feminine aan het juiste adres. Bij een broche denk je wellicht aan het spelden systeem waarmee deze aan je kleding bevestigd wordt. Geen zorgen, we got you! Dankzij ons magneetsysteem beschadigd je kleding niet en blijft je pin altijd goed zitten.


Volg ons op de socials!

Wil je op de hoogte blijven van onze collectie of outfit inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze Instagram pagina. Hier delen we alle updates rondom de broches en de mensen die jou voor zijn gegaan.
 

Heb jij een broche gekregen of gekocht en wil je jouw bijzondere verhaal met ons delen? Daar worden wij blij van! Laat het ons weten door een mail te sturen naar service@pinupfeminine.nl of stuur ons een berichtje via een van onze socials. We komen graag met je in contact. 

Broche kopen Broche kopen