Een moment geduld aub...
Pinup Feminine Pinup Feminine
Home   /   Stories   /   Koningsdag outfit inspiratie!  

happy kingsday

Koningsdag outfit inspiratie!

Koningsdag outfit inspiratie!

Koningsdag staat weer voor de deur en dat betekent tijd voor oranje! Wij hebben leuke en subtiele outfits samengesteld waarmee je in stijl kunt meedoen aan de festiviteiten. Laat je inspireren door deze twee Koningsdaglooks met een knipoog naar de bekende symbolen van Nederland.

 

Look van Judith! Oranje met een gouden appeltje

Voor de eerste outfit hebben we gekozen voor een oranje shirtje met een gouden appeltje, een knipoog naar de iconische appeltjes van oranje. Dit shirtje is perfect om de Koningsdag te vieren. Combineer het met je favoriete jeans of een chino voor een casual en feestelijke look. Accessorize met gouden sieraden om de gouden appeltjes-look compleet te maken.

 

Look van Lieke: Rood/oranje wit en blauw!

 

Voor een meer ingetogen Koningsdagoutfit, kies je voor een fris wit shirt en voeg je een vleugje kleur toe met een rood of oranje visje als accessoire. Combineer het witte shirt met een jeans of een mooie rok voor een chique uitstraling. Een blauw sjaaltje om je nek geeft een klassieke touch en laat de broche mooi naar voren komen.

 

Accessoires en Styling Tips

• Voeg een paar subtiele oranje details toe aan je look, zoals oranje oorbellen, een armband of een haaraccessoire.
• Draag comfortabele schoenen voor een lange dag vol festiviteiten, zoals sneakers of lichte instappers.
• Vergeet niet een Koningsdag-accessoire toe te voegen, zoals een oranje hoedje of een pin natuurlijk.

 

Of je nu gaat genieten van een buurtfeest, een wandeling maakt door de stad of gewoon thuis ontspant, met deze Koningsdaglooks ben je helemaal in stijl! Laat je eigen creativiteit de vrije loop en voeg een persoonlijke touch toe aan deze feestelijke dag. 

Proost onze koning!

Koningsdag outfit inspiratie! Koningsdag outfit inspiratie!
Go Back